Vragen of een servicemelding?

Bij vragen of opmerkingen over jouw ijcoon meubel kun je contact opnemen met je verkooppunt. Ook als je jouw meubel al even in huis hebt. Wil je een servicemelding doen, dan vragen wij je om dit formulier in te vullen. Zo weten we waar het om gaat en kunnen we je aanvraag snel in behandeling nemen. Moet je meubel opgehaald worden? Dan komen wij of een van onze partners bij jou thuis langs.

Aanmelden service

Bij ijcoon ben je verzekerd van een meubel dat gemaakt is van de beste materialen en met de nieuwste technieken. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn met jouw meubel, dan kun je altijd bij ons terecht.


Bij vragen of opmerkingen over jouw ijcoon meubel kun je contact opnemen met je verkooppunt. Ook als je jouw meubel al even in huis hebt. Zo zorgen we dat je meteen antwoord hebt op je vraag en je snel weer kunt genieten van jouw ijcoon meubel.

Wil je een servicemelding doen, vul dan onderstaand formulier in. Om je aanvraag zo goed mogelijk te kunnen behandelen, vragen we om een foto van het totale meubel, een detailfoto toegespitst op jouw vraag en een foto van het originele aankoopbewijs toe te voegen. Zo weten we precies waar het om gaat en kunnen we je aanvraag snel in behandeling nemen. Je hoort zo snel mogelijk van ons!